Cine suntem Ce facem Jurnalul copiilor Da o mana de ajutor  
  Liciteaza online Alaturi de noi Unde ne gasesti    
  Din suflet
Contribuie cu putin pentru foarte mult. Ofera-le speranta unui
viitor mai bun.
Cum?
 
Home > Ce facem

Ce facem

Experienta organizatiei in realizarea de proiecte
In anul 2005 bugetul Fundatiei a fost de 350.150 Euro iar anul 2006 functionarea Fundatiei a fost
asigurata de un buget in valoare de 413.000 Euro.
Realizari:

Centrul de zi
  Ca prim pas in cadrul ciclului complet de servicii oferit de catre Fundatie, cu obiectivul integrarii sociale, Centrul de zi a acordat servicii sociale unui numar de 50 de copii zilnic, patru zile pe saptamana. Un numar de 100 de familii au fost asistate in diferite forme de suport: consiliere, asistenta medicala si ajutor material pentru ameliorarea statutului socio-economic.
Afla mai multe


Centrul de plasament
  Centrul rezidential a gazduieste un numar mediu de 25 de copii care beneficiaza de servicii de ingrijire complexa : gazduire, hrana, ingrijire medicala, consiliere si suport psihologic, consiliere pentru orientare scolara si cariera, asistenta scolara, educatie informala, petrecere a timpului liber, socializare si invatare de deprinderi de viata independenta.
Afla mai multe


Locuinte protejate pentru baieti - Deprinderi de viata independenta
  Apartamentul social pentru baieti are ca obiectiv integrarea socio-profesionala a tinerilor in varsta de peste 18 ani care provin din Centrul de zi sau centrul rezidential al Fundatiei sau au fost referiti Fundatiei de catre reteaua de servicii sociale publice sau private.
Afla mai multe


Locuinte protejate pentru fete - Deprinderi de viata independenta
  Gazduind fete in varsta de peste 18 ani, apartamentul social are are ca obiectiv acelasi proces de integrare completa si stabila a unui numar de 8 fete. In anul 2006, 8 fete au inceput programul si patru dintre ele l-au finalizat inainte de termenul prevazut. In prezent aceste tinere au un loc de munca stabil, si locuiesc in doua camere inchiriate.
Afla mai multe


Consilierea spirituala
  Programul de consiliere spirituala este esential pentru toate activitatile Fundatiei pentru ca se adreseaza unitatii dintre trup si suflet.
Afla mai multe


Programul medical
  In cadrul parteneriatul cu Fundatia Aiutare I Bambini din Italia, programul medical a mers pe doua axe centrale: Evaluare si ingrijire medicala si Educatie pentru o viata sanatoasa.
Afla mai multe


Centrul Comunitar Multifunctional
  Dupa finalizare, centrul va dezvolta capacitatea Fundatiei de a oferi servicii unui numar mai mare de beneficiari si de o calitate mai buna. Acesta a fost conceput pentru a gazdui la fiecare nivel numeroase activitati care vor deveni operationale in functie de gradul de terminare al lucrarilor de constructie.
Afla mai multe